WordPress websites

Wij kennen alle ins en outs van WordPress.
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we alles op maat voor u maken.

Wat is WordPress?

WordPress is één van de meestgebruikte CMS (content management systeem) wereldwijd en dat is niet zonder reden. WordPress maakt het beheren van een website voor iedereen toegankelijk. Op deze manier heeft u zelf volledige controle over uw gehele website. Dit betekent voor u dat u geen dure webbouwer meer hoeft in te huren hiervoor. Dit scheelt een hoop tijd en geld!

Hoe werkt het CMS van WordPress?

Via een simpel systeem kunt u inloggen op de achterkant van de website waar u vervolgens al uw pagina’s en andere onderdelen gemakkelijk terug kunt zien in een overzichtelijke dashboard. Uiteraard zal één van onze specialisten bij oplevering u door het dashboard van WordPress begeleiden zodat u direct aan de slag kunt gaan met het invoegen van teksten of bijvoorbeeld foto’s. Alle onderdelen in WordPress zijn makkelijk te bereiken. Daarnaast is het bijvoorbeeld zelfs mogelijk om zelf een blogpagina op te zetten in WordPress in simpelweg 3 klikken!

Binnen 5 dagen bent u al online!

Wanneer u precies weet wat u nodig heeft en al zelf het één en ander heeft uitgedacht is het zelfs mogelijk om binnen 5 dagen online te zijn met een WordPress website. Onze specialisten kunnen u hier alles over vertellen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Hierboven ziet u wat wij allemaal voor u kunnen doen. Het is voor ons onmogelijk om alles te presenteren. Wilt u meer zien? Dat is natuurlijk mogelijk!

We ondersteunen u graag in het behalen van uw online doelstellingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem direct contact met ons op of bekijk eerst onze diensten.

Contact opnemen